Native Watercraft

Jeg mener, at amerikanske Native Watercraft har lavet en stribe fartøjer, som vi har manglet i markedet. De henvender sig til alle, som ønsker en god naturoplevelse på vandet – om det så er fiskeri, jagt eller “bare” en hyggelig tur alene eller med familien. Det, at Native Watercrafts produkter kan ros af alle, uden at man nødvendigvis skal være specielt adræt eller være mester i grønlændervendinger er netop en af mine “kæpheste”.

Især Native Watercrafts pedalkajakker er rigtig gode alternativer til den traditionelle motordrevne fiskejolle eller skydepram.

Desværre er priserne også her præget af handelskrigen med USA. Men Native Watercraft har i samarbejde med den europæiske distributør Element-2 i Tyskland lavet en prisstruktur, så priserne kun har taget et mindre spring opad.

Native Watercraft Manta Ray Propel

Den rigtig gode Native Watercraft Manta Ray sit-on-top kajak findes også i en 12 fods version med pedaldrev. Min egen oplevelse af denne kajak er god hastighed og god stabilitet. Den er meget let at manøvrere på områder, hvor der ikke er meget plads, især når Manta Rays gode kantningsegenskaber udnyttes. Sædets afstand til pedalerne er trinløst justerbart og den kan selvfølgelig sejles både forlæns og baglæns med pedeladrevet. Den har grundudstyr som fiskekajak med skinner, der passer til Scottys Track Adaptere samt 3 stangholdere hvoraf den ene er kombineret kopholder.

Læs mere om Native Watercraft Manta Ray Propel her

Og her er en lille video fra min første 10 km testtur

Manta Ray 12 Propel pris: 18.500,- DKK inkl. straftold på amerikanske varer.

Længde 373 cm, bredde 76 cm, vægt 30,5 kg, lasteevne 147 kg

Native Watercraft Slayer Propel

Tilbagemeldingerne fra kunderne om Slayer Propel er rigtig positive. Slayer er udstyret med mange egenskaber, der gør den personlige tilpasning nem. Der er monteret skinner, der passer til Scottys Track Adaptere, så man undgår at bore huller i skroget til sit udstyr. Sædet er komfortabelt, og som altid i Native Watercraft sidder man godt og tørt. Slayer byder på god hastighed og god manøvredygtighed. Ud over at man selvfølgelig kan slå bak med Native Watercraft Propel Drive, så kan Slayer kantes med samme teknik som kendes fra eksempelvis havkajakker, og dermed kan den manøvreres med lille venderadius.


Slayer 10 Propel, farve Copperhead

Slayer 13 Propel, farve Lizard Lick

Native Watercraft Slayer 10 Propel pris: 22.500,- DKK inkl. straftold på amerikanske varer. Længde 305 cm., bredde 86 cm., vægt 27 kg.

Native Watercraft Slayer 13 Propel pris: 23.500,- DKK inkl. straftold på amerikanske varer. Længde 401 cm., bredde 84 cm., vægt 38,5 kg.

Manta Ray hånddrevet sit-on-top kajak

Native Watercraft Manta Ray er efter min mening den bedst sejlende sit-on-top kajak af alle dem, jeg i årenes løb har roet. Den har et stift skrog, med et godt glid og ikke mindst kan den kantes, så den er nem at styre uden ror. Stabiliteten er også i top.

Billedet viser Manta Ray 12

Manta Ray 14 Angler pris uden ror: 9.500,- DKK inkl. straftold på amerikanske varer.

Manta Ray 14 Angler pris med ror: Pris: 12.500,- DKK inkl. straftold på amerikanske varer.

Længde 445 cm, bredde 71 cm, vægt 31 kg.