Velkommen til Kanokim.dk (Nordfyns Kano og Kajak)
mail: info@kanokim.dk   tlf: 25 79 29 50   Åbent efter aftale
Startside
Aktuelle tilbud
Havkajakker
Native Watercraft
Quick fra DRP
Joller
Scotty mm.
Pagajer og padler
Hobie
RTM sit-on-top
RTM Brio og Solo
Vogne og transport
Kano
Veste
Beklædning
Tilbehør
Reparation
Vestfyn rundt Hobie TI
Boreal havkajakker
Links

Vestfyn rundt

Min kone og 2 børn cyklede og jeg sejlede i Hobie Mirage Tandem Island sammen med en hel del af vores oppakning.

Turen gik fra Flyvesandet med overnatninger i Bogense, Vejlby Fed i Båring Vig, Ronæs i bunden af Gamborg Fjord og slut i Assens.

 

Her er lige et par klip fra nogle af mine andre ture i Hobie TI:

 

En regnfuld dag med blæst langs Enebærodde i april 2012:

http://www.youtube.com/watch?v=E0yPnKyK-t4

 

Tur fra Flyvesandet til Æbelø og retur:

http://www.youtube.com/watch?v=NtikHF-_RN8

 

 

 

Her er der pause på nordsiden af Æbelø i læ for den temmelig kraftige vind og store bølger, som prægede Kattegat mandag den 23. juli 2012.

 

Familien cyklede rundt, og vi mødtes til overnatning på Bogense Kystcamping, Vejlby Fed camping samt Ronæs camping (2 nætter). Cyklisterne blev hentet i Assens og jeg blev samlet op ved Aborg Strand ca. 5 km. nord for Assens. Jeg sejlede turen i Hobie TI med det meste af oppakningen (som vist var noget luksuriøs). Den første dag (23. juli) var præget af blæst og høje bølger. Jeg skulle have været hele vejen fra Flyvesandet til Vejlby Fed, men pga. blæsten og bølgerne gik jeg ind til Bogense - det var også hårdt for cyklisterne. Anden dag (24. juli) var der rigtig fin vind og turen fra Bogense til Vejlby Fed gik fuldstændig problemfrit . Tredje dag (25. juli) var præget af meget stille vejr. Jeg brugte Hobiens pedaldrev hele vejen fra Vejlby Fed til Ronæs Camping i bunden af Gamborg Fjord. Der var lidt hælp fra vinden ned forbi Strib og næsten til den nye Lillebæltsbro. Herefter var det hårdt benarbejde med modstrøm gennem Snævringen og Fænø Sund med helt vindstille. Derfra fuldstændig flat vand hele vejen ind gennem Gamborg Fjord. Fjerde dag (26. juli) lå vi over på Ronæs Camping og hyggede os. Der var ellers en fin vind fra nordvest hele dagen, som kunne have hjulpet ned gennem Lillebælt til Assens. Men den tur blev taget på femte dag (27. juli) hvor der var nærmest vindstille hele vejen til lidt syd for Wedellsborg Hoved, så Hobiens pedaldrev og mine ben blev igen motioneret temmelig meget. Syd for Wedellsborg Hoved kom der vind fra syd drejende til sydøst - desværre i den retning, som jeg skulle, så der skulle igen krydses en del. Derfor nåede jeg ikke helt til Assens, hvor vi havde aftalt opsamling kl. 17, men måtte istedet stoppe turen på Aborg Strand ca. 5 km. nord for Assens. Men alt i alt en rigtig god tur, som gav en hel del erfaring og oplevelser.