Velkommen til Kanokim.dk (Nordfyns Kano og Kajak)
mail: info@kanokim.dk   tlf: 25 79 29 50   Åbent efter aftale
Startside
Aktuelle tilbud
Havkajakker
Native Watercraft
Quick fra DRP
Joller
Scotty mm.
Pagajer og padler
Hobie
RTM sit-on-top
RTM Brio og Solo
Vogne og transport
Kano
Veste
Beklædning
Tilbehør
Reparation
Vestfyn rundt Hobie TI
Boreal havkajakker
Links

Beklædning.

 

Tørdragt eller våddragt?? Jeg startede selv med våddragt (LongJohn kombineret med rojakke). Det var udmærket til en begyndelse og til vandtemparaturer på mindst 12 - 14 grader. Men nu bruger jeg altid kun tørdragt året rundt. Det er særdeles behageligt, bevægeligheden er i top, og det er let at regulere antallet af lag under tørdragten i forhold til de skiftende årstider. I den kolde tid tager jeg tørdragt og støvler på, før jeg kører hjemmefra og tager det først af, når jeg er helt hjemme i varmen igen efter ro- eller sejlturen. Så er jeg blandt andet fri for at stå og skifte noget vådt tøj ude i kulden på en forblæst strand.

 

Tørdragter:

Nedenfor har jeg forsøgt at dele mulighederne for semitørdragter og tørdragter op i 3 kategorier efter priser.

 

Se iøvrigt mere på http://www.kokatat.com

 

Den billigste løsning:

Kokatat Hydrus 3L bukser med indbyggede sokker er i kombination med en rojakke med dobbeltfals - f.eks. Kokatat Tempest en løsning, der er næsten lige så god som en tørdragt. Det er efter min mening en langt behageligere og bedre løsning til forskellige årstider end våddragter. Hvis man starter med dette sæt, kan man - efterhånden som lyst og pengepung er til det - opgradere med bedre og mere åndbare rojakker som eksempelvis Kokatats rojakker med GoreTex

Til venstre: Kokatat Hydrus 3L bukser    Til højre: Kokatat Tropos Tempest rojakke
Pris: 1.595,- kr.                                     Pris: 2.445,- kr.

                    

 

Mellemløsningen:

Her er vi ovre i tørdragter og semitørdragter som er ud i et.

 

Kokatat fører en stribe tørdragter til priser fra omkring kr. 6.000,- og opefter. Der er latexmanchetter i ærmerne og på nogle dragter også i halsen. Det giver en helt tæt løsning. På andre dragter er der justérbar neopren i halsen. Den justérbare neoprenhals kan føles mere komfortabel end en halsmanchet i latex. Men hvis den ikke lukkes ordenligt, er den ikke helt vandtæt. De indbyggede sokker er af samme stof som resten af dragten og meget behagelige.

Til venstre: Kokatat Hydrus 3L Meridian                          Til højre: Kokatat Hydrus 3L Swift Entry

 

Kokatat Hydrus 3L SuperNova Angler.

 

 

Den dyreste løsning:

Kokatat GoreTex Expediton:

Denne tørdragt er min absolut foretrukne. Jeg bruger den til alt fra kurser, hvor jeg ofte står i vand til over livet ved siden af kursisterne, til almindelig turroning samt når jeg træner teknik, som af og til også foregår under vandet. Desuden anvender jeg den næsten året rundt, hvilket netop er muligt pga. af dens rigtig gode åndbarhed. Den har latexmanchetter i hals og ærmer. De indbyggede sokker er af samme stof som dragten. Der er såkaldt levetidsgaranti på selve dragten (fabrikationsfejl, første ejer - og det virker). Denne garanti omfatter dog ikke latexmanchetterne.

Billedet viser Kokatat GoreTex Expedition

 

Desuden er neoprenstøvler nærmest en nødvendighed - og jeg har størrelser op til str. 16 (US).

Priser fra kr. 400,- pr. par


Neoprenhandsker: 295,- kr. pr. par

 

Muffer af neopren til hænderne, som monteres på pagajen: 200,- kr. pr. par


Shed Mat

Undgå sand, græs mm. på dit våde rotøj: Stil dig op i denne vinylpose, og tag din våde dragt af. Stig ud igen og stram snorene sammen, så har du det våde tøj opbevaret, indtil du er hjemme igen.
Pris: 250,- kr.Storm Cag fra Kokatat, onesize.
Bruges til at tage ud over overkrop og cockpit i tilfælde af uvejr eller kulden skal holdes ude. Kan også bruges som vind- eller vandstop på land.
Pris: 2.550,- kr.Kokatat "bøllehatte"
Op til 1.000,- kr. for en bøllehat???(!)
Ja - kvalitet koster. Jeg har selv haft min Sunwester i 8 år. Jeg bruger den altid - ikke blot til kajak men til alle udendørs aktiviteter. Og den er ikke blevet skånet! Den skygger godt for solen, men den "skygger" også for regn og de uundgåelige vandsprøjt, når man færdes på havet. Det er en stor fordel, når man bruger briller.

Sunwester: Pris 550,- kr.

Seawester Tropos: Pris: 850,- kr.


Norwester, GoreTex: Pris: 995,- kr.